maanantai 20. lokakuuta 2014

Moraalinen katastrofi ja tulevaisuus

 Nykyinen tilanne

Suomalaiset kohtaavat uudenlaisen uhan. Uhan jota he eivät ole koskaan ennen kohdanneet. Nimittäin moraali- ja identiteettikadon, joka johtuu ideologisista ja filosofisista ajatuksista ja trendeistä, ja niiden leviämisestä suomalaisten keskuuteen. Tämä identiteetin ja moraalin katoaminen johtaa etnisten suomalaisten perikatoon edunvalvonnan katoamisena ja poliittisten päätöksien toteutumisena, jotka tekevät etnisten suomalaisten jatkumisen mahdottomaksi.

Tietystikkään tämä moraalinen trendi ei ole noussut tyhjästä esiin itsestään, eikä se olisi levinnyt näin laajalti ellei sitä oltaisi puskettu jatkuvalla syötöllä hallitsevia kulttuurikanavia pitkin. Kyseessä oli ideologinen ja moraalinen taisto kulttuurielämästä, joka tapahtuu näkyvästi muuttaen kansalaisten asenteita ja käyttäytymistä, mutta samalla salaten muutoksen alkuperän, tarkoitusperän ja aktiiviset levittäjät. Kulttuurinen kaappaus tapahtui kaikkialla yhteiskuntaamme, joka johti moraaliseen ja identiteettiseen muutokseen. Muutos esiintyi yhteiskunnassamme sosiaalisesti, taloudellisesti, kulttuurisesti, juridisesti, väkivaltaisesti, mutta ennen kaikkea psykologisesti.

Osana tätä kaiken kattavaa psykologista sodankäyntiä on moraalinen alistaminen kaikkialla yhteiskuntamme osa-alueilla. Tuossa moraalisessa alistamisessa meiltä kielletään lähtökohtaisesti olemassaolo, oman kansamme edustaminen, tai minkäänlainen positiivinen assosiaatio suomalaisuuteen kollektiivisesti. Suomalaisuus haluttiin ja edelleen halutaan hävittää, koska se on oma kollektiivinen identiteetti, ja täten kilpailee hallitsevien moraalisten ideologioiden kanssa. Nuo nyky-yhteiskuntaamme hallitsevat moraaliset arvot ovat juuri niitä arvoja jotka syrjäyttivät etnisyyden ja kansallismielisyyden moraalisesti.

Nyky-yhteiskunnan arvot kuten liberalismi, humanismi ja antirasismi näkee etniset kollektiivit kilpailevina identiteetteinä omaa abstraktia, mutta yhtälailla kollektiivista identiteettiä vastaan. Näin ollen noiden abstraktioiden uskominen vaatii, että kaikki positiivisuus suomalaisuudesta pitää hävittää, jotta ne voidaan ajaa sosiaalisesti marginaaliin. Tämä tapahtuu etnisten suomalaisten ja suomalaisuuden syyttämisellä vihaamiseksi, rasismiksi ja pahuudeksi. Jatkuva ja pitkäaikainen pilkkakuvat ja stereotypiat luovat psykologisen ilmapiirin, jossa ihmiset eivät uskalla identifoitua ja valvoa etuaan suomalaisina.

Globalistit ovat rakentaneet pitkään eriäviä ideologioita, joita he käyttävät kansakuntien alistamiseen.  Etnisyys nähdään arvomaailmana, joka pitää tuhota tieltä, jotta hallitsevien moraalisten arvopohjien lupaama utopia olisi mahdollista. Näin ollen kuka tahansa joka tuo mitään positiivista etnistä suomalaisista julkisuuteen tuomitaan moraalittomaksi ja rasistiksi, koska hän seisoo tulevaisuuden tiellä jarruttaen utopiaa..

Moderni-ihminen on sisäistänyt joukon hallitsevia moraalisia arvoja ja pitää itseään etnisyyttä parempana. Rasismi edustaa modernistille kaikkea pahaa. Se edustaa irrationaalisuutta, jonka he sisäistävät ja määrittävät; "vihaa toiseutta kohtaan". Tämä ajatus modernistinen ajatus "vihasta" ja "vihaamisesta" on niin paradoksinen ja täynnä projisointia, ettei sille kuulu antaa mitään arvostusta. Siitä huolimatta he näkevät rasismia ja vihaa kaikkialla yhteiskuntaamme. He eivät tietenkään näe mitään suoraa väkivaltaa ja kansanmurhaa, kuten he yrittävät jatkuvasti implikoida, vaan heille riittää "vihan ja pelon" lietsonta symboliikan kautta.

He sisäistävät etnisyyden lähtökohtaisesti vihaan ja kaikki mikä edustaa identiteettiä tai historiaa etnisille suomalaisille on heille vihaa. He eivät osaa perustella miksi etnisyys olisi itsessään vihaa, ja väittävät etteivät he näe asiaa noin, mutta vihaksi he sen leimaavat jos joku samaistuu avoimesti suomalaiseksi. Jos käytännössä sinä näet ja tunnistat etnisyyttä itsessäsi tai muissa olet heidän silmissään rasisti ja täten yhtä kuin vihaaja. Valkoiset eurooppalaiset kuten myös me suomalaiset olemme heidän silmissään puhdasta rasismia, eikä rasismia voi kukistaa ennen kuin kaikki kaukaasialaiset eli me valkoiset eurooppalaiset, tai meidän tapauksessa suomalaiset olemme hävitetty sukupuuttoon ja kaikki mikä meitä edustaa on tuhottu ja hävitetty.

Moni suomalainen kansallismielinen haluaa tuudittautua siihen, että me historiallisesti erotumme kolonialismia harrastaneista valkoisista, mutta tämä ei pidä paikkaansa suomalaisvastaisten ajatuksissa. He näkevät meidät yhtenä kokonaisuutena ja moraalisena vastuunkantajina. Siispä samaa moraalista ideologiaa levitetään Suomessa ja samaa moraalista arvomaailmaa käytetään suomalaisvastaisen politiikan perustelemisessa kuin muualla maailmaa.

Suomalaisten keskuuteen on rakennettu pitkään suomalaisvastaista alakulttuuria. Tuo alakulttuuri on oma moraalinen rakenne, joka pyrkii iskostumaan globalismin maahantuomiin kulttuurisiin ilmiöihin ja täten markkinoida itseään suomalaisten keskuudessa. Tuo alakulttuuri on valloittanut moraalisesti lähes koko suomalaisen yhteiskunnan ja saanut suomalaiset häpeämään omaa suomalaisuuttaan ja jopa halveksimaan sitä. Erityisesti tuo suomalaisvastainen arvomaailma on levinnyt suomalaisen yhteiskunnan korkealuokkaan ja eliittiin, joka tekee ja suunnittelee globalistista antisuomalaista politiikaa.

Tuo arvomaailma on kasvatuksellisesti ja yhteiskunnallisten kulttuurikanavien kautta ehdollistettu lähes kaikkiin suomalaisiin. Tuo arvomaailma on luonut suomalaisten keskuuteen suomalaisista koostuva suomalaisvastainen aktivistijoukon, joka järjestää mielenosoituksia, väkivaltaa ja häirintäkampanjoita kansallismielisiä suomalaisia kohtaan. Tuo suomalaisvastainen aktivistijoukko ihannoi globaalia valtakulttuuria ja sieltä markkinoitua kosmopolitaanista identiteettiä, johon he samaistuvat. He eivät näin ollen näe itseään suomalaisena, ja tämä on pääasiallinen syy siihen miksi osa suomalaisista osoittaa fanaattista vihaa suomalaisuutta ja muita suomalaisia kohtaan. He eivät näe itseään suomalaisina, vaikka he esiintyvät suomalaisessa yhteiskunnassa muille suomalaisille suomalaisena, vaan he henkilökohtaisesti näkevät itsensä maailmankansalaisina tai yksilöinä, ja tästä syystä vastustavat suomalaisia ja suomalaisuutta.

Nämä suomalaisvastaiset pilkkaavat, vähättelevät ja paheksuvat suomalaisuutta vainoten kaikkia suomalaisia, jotka tuovat mitään positiivisuutta esiin suomalaisuudesta tai itse suomalaisista. Ainoa tapa miten suomalaisista saa puhua mitään hyvää kenestäkään suomalaisesta on yksilötasolla, tai tasolla joka ei erottele etnisiä suomalaisia vaikkapa afrikkalaisista maahanmuuttajista. Suomalaiset eivät siis saa identifoitua omana etnisenä ryhmänään ja luoda yhteistä ylpeyttä ja kunnioitusta toinen toisiaan kohtaan, koska kaikenlainen etnisten suomalaisten keskeinen yhdistäminen ja täten muiden erottelu etnisistä suomalaisista nähdään moraalittomana.

Globaalin valtaeliitin painostama sanoma kaikille valkoisille eurooppalaisille on, että kaikki ihmiset olemme yhtä ja samaa perhettä rodusta, uskonnosta tai seksuaalisuudesta huolimatta. Tämä heidän sanoma ei tietenkään näy heidän omassa toiminnaassaan. He luovat vähemmistöryhmistä valkoisten eurooppalaisten johtavan korkealuokan, jota ei saa kritisoida, koska se olisi rasismia. Meidät velvoitetaan palvomaan heitä moraalisesti, joka jo nostaa heidät korkeampaan asemaan sosiaalisesti. Meille sanotaan, että se edistää tasa-arvoa, kun todellisuudessa se luo hierarkiaa, jossa valkoiset eurooppalaiset ovat alimpana ja sorrettuja.

Meidät on etnisyytemme perusteella jaettu moraalisiin ryhmiin, joista meitä tuomitaan ja meidät eriarvoistetaan. Tuossa moraalisessa arvomaailmassa valkoiset edustavat aina sortajia ja ei-valkoiset sorrettuja. Näin ollen ei-valkoiset ovat aina moraalisesti korkeammalla, koska sorrettuna oleminen antaa moraalisen yliotteen sortajiin. Ei-valkoiset ovat tuossa ideologiassa historiallisia uhreja, joita nämä valkoiset sortajat pitäisi nyt palvoa ja anella heiltä anteeksiantoa. Ja koska he ovat olleet historiallisesti sorrettuina, niin näin ollen kaikki heidän tekemä väkivalta ja sorto valkoisia kohtaan nähdään oikeutettuna ja eräänlaisena velanmaksuna, eikä valkoisilla ole mitään oikeutta valittaa ja vaalia omaa turvallisuuttaan. Valkoisten itsepuolustautus, edunajaminen ja turvallisuuden takaaminen olisi antirasistien mielestä historiallisen sorron jatkoa ja täten moraalisesti väärin. 

Kaikkien valkoisten ympäri maailmaa pitää hävetä omaa etnisyyttään, joka kuuluu osana valkoisten katumusprosessia. Tämä koko moraalinen ilmiö on hyvin judeokristillinen. Se tekeekin asiasta hyvin iroonisen, koska yleensä samat ihmiset jotka puskevat ajatusta valkoisesta syyllisyydestä ovat samoja ihmisiä, jotka vihaavat kristinuskoa eniten julkisuudessa ja internetissä. He eivät vihaa judeokristillisyyttä siksi, että se olisi ristiriitainen tai moraaliselta rakenteelta vastenmielinen, koska he itse omaksuvat samat moraaliset rakenteet. He vihaavat sitä, koska se edustaa eurooppalaisuutta ja valkoisia.

Tämä antirasistinen(antisuomalainen) moraalinen ilmiö on kaiken kattava. Sillä ei ole mitään merkitystä suomalaisten kannalta ovatko suomalaiset olleet historiallisesti sorrettuina, sillä me olemme tämän ideologian mukaan osa eurooppalaista kaukaasialaista perhettä, ja tästä syystä meille kuuluu sama synnintaakka kuin muille eurooppalaisille. Tästä syystä tuon moraalisen arvomaailman mukaan suomalaisten pitäisi katua ja kokea rasismi ilmiönä häpeällisenä syntinä ja omaksua samat asenteet ja politiikka kuin muualla maailmaa joissa valkoiset eurooppalaiset elävät. Meidän on ajettava globalismia, monikulttuurisuutta, antirasismia ja meidät syrjäyttävää pakkomaahanmuuttoa, jotta voimme vapautua synneistämme.

Tämä on se moraalinen arvomaailma, jota globaalieliitti pyrkii markkinoimaan ja opettamaan kaikille kaukaasialaisille, eurooppalaisille, valkoisille ja näin myös meille suomalaisille. Tarkoituksena on tehdä mahdottomaksi suomalaisten ja suomalaisuuden jatkuminen. Näin ollen taloudellinen, kultuurinen, sosiaalinen ja poliittinen edunvalvonta on suomalaisilta kiellettyä. Meidän on ymmärrettävä, että edunvalvonta on olemassaolon edellytys ja näin ollen meidän edunvalvonnan evääminen on meidän olemassaolon eväämistä.

Tämä edunvalvonnan evääminen menee jopa psykologiselle ja filosofiselle tasolle, jossa meiltä kielletään identiteetti ja moraalinen edustus. Suomalaisvastaisille globalisteille suomalaisten oma identiteetti ja sen puolustaminen moraalisesti on rasismia. Näin ollen myös suomalaisten keskeinen sosialisoituminen, yhteistyö ja kaikenlainen altruismi toinen toisiaan kohtaan edustaa globalisteille rasismia. Edunvalvonta on kuitenkin olemassaolon edellytys, sillä ilman aktiivista toimintaa yksilön tai yhteisön olemassaolon puolesta ei olemassaolo ole mitenkään mahdollista.

Koska globalistinen suomalaisvastainen eliitti haluaa hävittää suomalaiset ovat he maalanneet suomalaisten edunvalvon vihaksi ja rasismiksi. Tämä räikeä suomalaisvastaisten valheellinen syytös vihaamisesta on väite, jolla suomalaisuus määritellään irrationaaliseksi (tyhmäksi) ja pahaksi (moraalittomaksi). Näin he hyökkäävät retoorisesti moraalisella ja loogisella rintamalla yrittäen iskostaa arvomaailmaa ja ajattelua, joka saisi suomalaiset apaattisiksi, nihilistisiksi ja hylkäämään oman suomalaisuutensa. Suomalaisuudessa ei tietenkään ole kyse muiden vihaamisesta, vaan oman olemassaolon vaalimisessa ja oman ainutlaatuisuuden ja suomalaisuuden rakastamisesta ja säilyttämisestä. Tämä on selkeää psykologista sodankäyntiä ja YK:n kansanmurhamääritteen mukaan hyökkäys suomalaisten hävittämiseksi

He ovat räätälöineet ja markkinoineet suomalaisvastaista vihaansa suvaitsevaisuutena. Meidän pitää suvaita ja täten laittaa oma edunvalvontamme toissijaiseksi asiaksi muiden intressien edessä. He julistavat suomalaisuuden tuhoamista antirasismin nimeen. He puhuvat suvaitsevaisuudesta, mutta eivät osoita mitään suvaitsevaisuutta suomalaisia ja suomalaisuutta kohtaan. He näin ollen ovat antisuomalaisia.

Ovatko nämä edistykselliseksi ja antirasisteiksi itseään nimittävät suomalaisia vihaavat antisuomalaiset oikeasti noin aivottomia, että eivät näe logiikassaan mitään ristiriitaista ja vahingollista suomen tulevaisuudelle ja nykyiselle yhteiskunnalliselle rauhalle? Luulevatko he tosiaan, että erilaisuus on rikkaus ja että erilaisuus ei luo konfliktia? Ainoastaan täysin todellisuudesta irtaantunut ihminen uskoo näin. Uskoisin kuitenkin, että valtaosa ymmärtää tämän, mutta he eivät identifoidu suomalaisiksi ja täten heille on aivan sama häviääkö suomalaiset. Sillä onhan suomalaisuus kuten yleisesti valkoisuus moraalisesti leimattu pahuudeksi, jolloin se toimii henkilökohtaisesti moraalisena oikeutuksena ja selityksenä miksi on hyvä, että etniset suomalaiset ja kaikki valkoiset kaukaasialaiset surjäytetään ja hävitetään sukupuuttoon.

Yhteiskuntamme ei ole mikään Taru sormusten herrasta, jossa eeppinen seikkailu johtaa onnelliseen lopputulokseen ja että onnelliseen lopputulokseen tarvitaan hobitteja, haltioita, vaeltajia, kääpiö, kiintiö homoja ja maahanmuuttajia. Erilaisuus luo konfliktia, koska eri identiteetit taistelevat keskenään vallasta. Luonto on kamppailua ja ainoa rauha on eriävien poliittisten identiteettien eristäminen tai totaalinen tuho. Sanonta: "hyvä aita tekee hyviä naapureita", pitää paikkaansa. Siksi on naurettavaa tuoda tänne kokonaisia ihmisryhmiä ja olettaa, että he eivät ala ajamaan omaa poliittista agendaansa ja kilpailemaan meitä vastaan.

Monikulttuurisuudella pyritään syrjäyttämään suomalainen etninen identiteetti yhteiskunnastamme. Rasisminvastaisuuden nimissä USA:ssa on jo suunnitteilla kiintiövähemmistö pakko. Presidentti Obama on jo luonut lakeja, jotka pakottavat valkoisille asuinalueille monikulttuurisuus pakkoa. Suomalaisvastaiset haluavat pakottaa tätä samaa monikulttuurisuutta Suomeen kysymättä meiltä suomalaisilta mitään.

Jos Suomi ei kuulu suomalaisille, niin kenelle sitten? Nämä suomalaisvastaiset väittävät että Suomi kuuluu kaikille, eikä suomalaisilla ole oikeutta omaan etniseen valtioon. Suomalaisvastaiset tulevat tulevaisuudessa pyrkimään kohti monikulttuurisuuslakia, joka pakottaa kaikki instituutiot, kerhot, yhdistykset ja yritykset ottamaan pakolliset pakolaiskiintiöt käytäntöön ja pakottamaan monikulttuurisuutta "suvaitsevaisuuden" nimissä. He eivät suvaitse suomalaisuutta ja haluavat tuhota sen sekoittamalla muita etnisiä ja kulttuurisia identiteettejä yhteen.

Meille TYRKYTETÄÄN monikulttuurisuutta VÄKISIN ilman mitään kansanäänestystä ja silti väitetään että kyseessä on demokratia ja kansan korruptoimaton ja vilpitön tahto. Tämä on tyypillistä valheellista demokraattista dogmaa. Vaikka väite kansan tahdosta olisikin totta, niin se ei silti tarkoita että kansa osaa ja ymmärtää päättää asioistaan pitkällä aikavälillä. Media ja yhteiskunnalliset instituutiot ovat julistaneet suomalaisvihamielistä propagandaa jo pitkään ja saaneet ihmiset vihaamaan ja väheksymään omaa suomalaisuuttaan, mutta silti kehtaavat puhua ruskealla kielellä demokraattisesta kansanäänestyksestä. He ajavat hedonismia ja ylistävät hetkellisyyttä, mutta vaativat demokratiaa, joka vaatii äänestäjiltä omistautumista kansan puolesta, ja pitkäaikaista opiskelua, sekä syvällistä ymmärtämistä poliittisesta ja yhteiskunnalisesta dynamiikasta. Yhteiskunta, jonka arvot ovat hetkellisyydessä, hedonismissa ja rahassa ei pysty ylläpitämään kansalaistensa hyvinvointia.

Koska päättäjämme ja media on niin korruptoitunutta on nykyisessä yhteiskunnallisessa tilassa hyvin haitallista pitää mitään demokraattista äänestystä, koska media ja valtaapitävät puolueet vääristelevät uutisointia ja harhauttavat mustavalkoisen retoriikallaan äänestäjiä tahallaan harhaan. Kansalaisilla ei välttämättä löydy tarvittavaa ymmärrystä ja näkemystä nähdä median ajaman propagandan läpi ja tunnistaa minkälainen soppa ja ongelma tuommoisesta monikulttuurisesta muutoksesta oikeasti syntyisi meille suomalaisille. Media levittää tunnepitoista retoriikkaa, hedonismia ja hetkellisyyttä, mutta samaan aikaan puolustaa demokratiaa ja sanoo sen olevan looginen ja paras hallintomuoto.

Katsotaan vaikkapa Britanniaa, Saksaa, Ranskaa, Tanskaa, Norjaa tai Ruotsia? Onko mitään paikkaa jossa monikulttuurisuus olisi toiminut ja tuottanut turvallisen yhteiskunnan? Ei ole! Ei ole mitään toimivaa esimerkkiä monikulttuurisuudesta, ja mitä demokratiaan tulee, niin se ei ole minkään "hyvän" yhteiskunnan itseisarvo. Erilaisuus luo konfliktia ja kasvava erilaisuus yhteiskunnassa tulee luomaan enemmän ja enemmän kilpailua ja konfliktia suomalaisten keskuudessa. Kilpailun kasvaessa korruptio ja pahoinvointi kansalaisten keskuudessa kasvaa. Tässä korruptoituneessa kapitalistisessa "demokratiassa" ei ole mitään hyvää ja toivottavaa.

Maahanmuuttoa pakotetaan ja maahanmuuttajista rakennetaan korkeampaa luokkaa. Heille annetaan kaikki valtiolliset mahdollisuudet samalla kun media ylistää ja rakentaa positiivista kuvaa maahanmuuttajista. Mediamme on täynnä julkisia vähemmistökulttuurin edustajia. Valtaväestöä edustaa vähemmistö ja median ajama epäterveellinen rappiollisuus. Nuorille suomalaisille ei tarjota median kautta mitään tervettä suomalaista maskuliinista ja älykkäitä miesroolimalleja. Kaikki ovat karikatyyrejä juopoista ja junteista.

Ennen julkisuus ja arvostus piti ansaita, mutta nykyään media tuo esiin juoppoja ja "elämän_koululaisia" edustamaan kantasuomalaisia, koska medialla on agenda ja se on suomalaisuuden syrjiminen ja suomivastaisuuden lietsominen suomalaisten keskuudessa. Maahanmuuttajista ja liberaaleista koostuu loput median julki tuoma kirjo. Media tuo jatkuvasti esiin julkisuuteen henkilöitä, jotka esittävät järkevää ja suvaitsevaa ja laukovat suomalaisvastaisia mielipiteitään suvaitsevaisuuden nimissä. Pitää vähintään olla joku seksuaalivähemmistön edustaja, jotta valkoinen terve, atleettinen ja älykäs mies pääsee televisioon, koska terve valkoinen heteromies on heidän mielestään liikaa.

Stereotyyppinen monikulttuurinen identiteetti on uusi modernin kapitalistisen mediayhtiöiden luoma suomalaisuuden identiteetti kaikille maailmassa asuville ihmisille. Suomalaisuus ei globalististen suomalaisvastaisten mielestä ole enää etninen määrite, vaan kaikki maailman ihmiset voivat olla suomalaisia jos he julistavat itsensä suomalaiseksi ja muuttamalla Suomeen.

Kun kansa on yhtenäinen ja määrätietoinen oman tulevaisuutensa puolustamisessa, ja omaa vahvan yhdistävän kansallisidentiteetin, niin silloin kansa määritellään moraalittomaksi ja rasistiseksi suomalaisvastaisten mielestä, mutta kun kansa koostuu väliinpitämättömistä hedonisteista, itsekeskeisistä narsisteista ja itsevihasta, niin silloin suomalaiset ovat suvaitsevainen ja demokraattinen kansa.

Me emme anna suomalaisvastaisten määrittää suomalaisuutta. Me emme hyväksy rappiollisuutta. Me otamme tulevaisuutemme omiin käsiimme ja rakennamme itse oman tulevaisuutemme kysymättä lupaa suomalaisia vihaavilta suomalaisvastaisilta. Suomalaisilla on oikeus itsenäiseen tulevaisuuteen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti